010 339 3371 (pvm/mpm)

Tilaa lämmitys- ja moottoripolttoöljyt kotiisi

Voiteluöljyt

Voiteluöljyaalto.jpgMeiltä saat laadukkaat raskaiden ajoneuvojen voiteluaineet suoraan perille toimitettuna. Olitpa yksityishenkilö, yrittäjä, yrityksen tai yhteisön edustaja, niin palvelemme sinua. Toimituksemme kattavat koko mannersuomen. Sivujemme voiteluainesuositustemme avulla löydät juuri oikean öljyn koneellesi. Rahtivapaan toimituksen saat kun tilaat vähintään 170 kiloa voiteluaineitamme. Käytännössä rahtivapaa raja saavutetaan yhdellä tynnyrillä. Tynnyrin lisäksi on siten helppo tilata vaikka muutama kahdenkymmen litran öljyastia. Valikoimaamme kuuluvat moottoriöljyt, hydrauliikkaöljy, automaattivaihteistoöljyt, monikäyttö-öljyt, voimansiirtoöljyt ja laivamoottoriöljyt. Toimittamiamme voiteluaineita on testattu ja kehitetty 50 vuotta vastaamaan suomen vaihtelevia olosuhteita joten voit luottaa niiden toimivuuteen säällä kuin säällä. Toimituksemme tapahtuvat ammattitaitoisten kuljetusliikkeiden toimesta sovitussa aikataulussa. Voiteluaineiden toimitusaika on n. 4-5 arkipäivää.

teboil_voiteluainekollaasi_2014_11354.jpg

 Tuomme uuden kätevän ja mukavan tavan tilata voiteluaineita. Perinteisellä tavalla olemme palvelleet jo yli kymmenen vuotta.

Olemme perinteinen kyläkauppa laajalla tavaravalikoimalla. Myös verkossa olevassa tilauspalvelussamme pääset osaksi perinteistä kyläkauppahenkeä ja tilaaminen on melkein kuin vanhalla kaupan tiskillä.

Toimittamamme voiteluaineet on kehitetty suomen vaihteleviin olosuhteisiin.

Kun voiteluaineista valitaan esimerkiksi oikeanlaista hydrauliöljyä, niin tärkeä luku on viskositeetti, eli arkisemmin juoksevuus. Mitä isompi luku on, sitä juoksevampaa öljy on. Esimerkiksi yksinkertaistaen sanottuna 46 hydrauliöljy on juoksevampaa kuin 32, jolloin se toimii ja juoksee esimerkiksi pakkasella paremmin. Se minkä hydrauliikkaöljyn lopulta valitset, riippuu koneesta ja sen käytöstä. Sivuiltamme löydät selkeät tuotetekstit öljyistä ja niiden käyttökohteista.

 Rasvat_948.jpg

Voiteluaineista raskaan kaluston moottoriöljyissä tärkeitä arvoja ovat viskositeetti ja suorituskyky. Moottoriöljyjen viskositeettiarvot ovat erilaisia kuin hydrauliöljyjen. Esimerkiksi 5w-40. Kirjain w tulee sanasta winter, eli talvi. Mitä pienempi on w-kirjaimen edessä oleva kirjain, niin sitä paremmin öljy sopii talvella käytettäväksi. Jälkimmäinen luku taas kertoo mikä on öljyn viskositeetti kuumassa, sadan asteen lämpötilassa. Suomen oloissa kannattaa öljyksi valita laajemmalla lämpötila-alueella toimiva moniasteöljy, esim. 5w-40 kuin vaikka kapeammalla alueella toimiva mineraaliöljy 15w-50. Moottoriöljyjen suorituskykyä kuvaavat eri moottorinvalmistajien antamat luokitukset. Myös eurooppalaisella luokitusjärjestelmällä on omat luokituksensa mutta näiden merkitys on vähenemässä kun jokaisella moottorinvalmistajalla on omat luokituksensa. Eri moottorit vaativat siis erilaista viskositeettia ja suorituskykyjä, jotka ovat kerrottu ohjekirjoissa. Voiteluainesuositustemme avulla löydät oikean öljyn vaikka ohjekirjaa ei juuri olisikaan saatavilla.

 

Myös muiden toimittamiemme öljyjen ominaisuudet ja sopivuudet löydät kätevästi sivuiltamme. Klikkaa itsesi sivuillemme, tutustu tuotteisiin ja tee hyvä ja edullinen tilaus kaupastamme.

Valikoimissamme olevat voiteluöljyt löydät täältä.

 Voiteluöljypisara.jpg


 Voiteluöljyroiske.jpgVoiteluöljyä_kannusta.jpg


©2018 Yläneen Rakennuskeskus. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietosuoja