010 339 3371 (pvm/mpm)

Tilaa lämmitys- ja moottoripolttoöljyt kotiisi

Voiteluöljyt kattavasta valikoimasta

Voiteluöljyt helposti ja vaivattomasti verkkokaupastamme! Toimitamme Suomessa kehitetyt ja valmistetut Teboil voiteluöljyt. Valikoimistamme löytyy oikea ja suorituskykyinen voiteluöljy lähes jokaiseen koneeseen. Voiteluainesuosituksista pystyt katsomaan koneesi rekisterinumerolla tai tyyppitiedoilla oikean voiteluöljyn, tuli se sitten moottoriin, hydrauliikkaan tai voimansiirtoon. Voiteluöljytoimitusten rahtivapausraja on 170kg, eli käytännössä tynnyrillinen öljyä tai useampi pienempi astia. Samaan tilaukseen voit ottaa samalla kertaa useampaa erilaista voiteluöljyä. Samalla kertaa on hyvä muistaa myös voitelurasvat, joita kuluu yllättävän paljon käytössä olevissa työkoneissa.

Ostaessasi meiltä laskulla saat samalla kerättyä pins pisteitä.

Tiesitkö, että Teboil valmistaa ja kehittää mallistonsa voiteluöljyt
 Suomessa? Lue lisää »

Katso oheisesta linkistä Teboilin öljyjen voiteluöljysuositukset haluamiisi ajoneuvoihin
http://www.teboil.fi/voiteluaineet/ tai soita Teboilin voiteluaineneuvontaan 020 470 0916 arkisin klo 8.00-16.00
Teboilin tuotelaboratoriot ja tuotekehitys ovat Suomessa. Koska maamme pohjoinen sijainti vaihtelevine säineen aiheuttaa myös voiteluöljyille erityisiä vaatimuksia, on erityisen hyvä, että tuotteet kehitellään, testataan ja valmistetaan täällä. Esimerkiksi eteläeuroopan olosuhteet ja vaatimukset voiteluöljyille poikkeavat oleellisesti Suomen vaatimuksista. Tuotteiden korkean laadun lisäksi oma kehitys- ja tutkimustyö, varastointi ja kuljetukset työllistävät suomalaisia. Voiteluöljyjä on kehitetty Suomessa jo yli 50 vuotta ja kehitystyö jatkuu koko ajan, jotta öljyt pysyvät kehittyvien tekniikoiden rinnalla. Teboilin voiteluöljyt hallitsevat lähes kolmasosaa suomen markkinoista.

Voiteluöljyt helposti netistä

Olemme pyrkineet tekemään tilaamisen helpommaksi kuin koskaan. Voit rauhassa katsoa tuotteita kotipöytäsi ääressä tai työpaikallasi kun aikaa on tai tarve iskee. Myymme voiteluaineita isolla volyymillä pienellä porukalla ja pienillä katteilla, joten hintamme ovat kohdallaan. Markkinoilla myydään monen laatuisia ja hintaisia tuotteita. Uskallamme väittää, että jos otetaan vastaavanlainen tuote kuin meillä on myynnissä, niin se harvemmin on muualla halvempi. Halvempia toki saattaa löytyä, mutta hyvää ja halpaa harvemmin on tarjolla.

Pyrimme niin voiteluöljyn, kuin muidenkin tuotteiden myyjinä vaalimaan perinteistä kyläkauppahenkeä. Se ei tarkoita, että olisimme jämähtäneet viime vuosisadalle. Yritämme noukkia vanhan kyläkauppatoiminnan hyvät puolet. Näitä puolia ovat ehdottomasti hyvä ja lupsakka asiakaspalvelu, joka tarkoittaa hieman rennompaa ja asiakaslähtöistä palvelua. Kiireenkin keskellä ehtii aina vaihtaa muutaman sanan niitä näitä. Myös lupausten pitäminen ja rehti kaupanteko ovat hyveitä joita vaalimme entisiltä ajoilta.

Tarjoamme voiteluöljyihin myös maksuaikaa. Voiteluöljy tilauksen maksutapaa valitessasi voit valita itsellesi sopivimman maksuajan. Maksuaikavaihtoehdot ovat täysin kuluttomasta 14 päivän maksuajasta aina useampiin kuukausiin asti. Jos tilaaminen ei jostain syystä onnistu nettikaupastamme niin vastaamme mielellämme myös puheluihin aukioloaikamme puitteissa. Käy kurkkaamassa kauppamme voiteluöljyjä ja löydä sieltä sopivat ja edulliset tuotteet omiin tarpeisiisi.


©2018 Yläneen Rakennuskeskus. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietosuoja