010 339 3371 (pvm/mpm)

Tilaa lämmitys- ja moottoripolttoöljyt kotiisi

Vinkkejä öljylämmittäjän pennin venyttämiseen  

Jos öljy on vähissä ja tilaaminen ajankohtaista, niin silloin ensiavuksi helpottaa joustava maksuaika;

Öljyn maksamisessa on mahdollista suunnitella taloutta sopivaksi. Jos et halua maksaa koko öljylaskua kerralla, niin erämaksu on kätevä tapa jakaa maksaminen koko tilausten väliseksi ajaksi tai pidentää maksuaikaa muulle haluamallesi ajalle. Erämaksun voit valita tilauksen lopussa maksutapojen yhteydessä. Eri pituisten erämaksujen kaikki kulut näet öljylaskurin yhteydessä olevasta erämaksu-tekstistä viemällä nuolen tekstin päälle. Kun olet valinnut erämaksun, niin saat postissa ensin Svea rahoitukselta osamaksusopimuksen. Tämä on lain mukainen tapa toimia ja sinun ei tarvitse muuta kuin hyväksyä sopimus allekirjoituksella ja laittaa se palautuskuorella takaisin. Ensimmäinen osamaksulasku tulee tämän jälkeen pienellä viiveellä, joten ensimmäisen erän maksuun saat maksuaikaa vähintään 30pv.

 

Pidemmällä aikajaksolla kannattaa miettiä asioita millä öljyn kulutuksessa pystyy säästämään. Alla on muutama hyvä vihje säästöjen saamiseksi.

 1. Tarkista talon eristys ja tiiviys: yläpohja, alapohja, ulkoseinät, ikkunat, ovet.
  2.Tarkista, ettei talon sisälämpötila ole yli 21 astetta.
  3. Mieti, onko lämpimän käyttöveden kulutuksessa vähentämisen varaa.
  4. Pidä öljylämmityslaitteet hyvässä kunnossa – säännöllinen huolto! Öljylämmitysjärjestelmä ei vaadi paljon huoltoa, mutta ammattilaisen joka toinen vuosi tekemä poltinhuolto on tärkeä osa energiatehokkuuden ylläpitoa.
  5. Jos öljylämmityksesi on vanha, hanki uudet, energiapihit laitteet.
  6. Ota öljyn rinnalle uusiutuvaa energiaa kuten aurinkolämpöä. Myös ilmalämpöpumppu sopii hyvin öljylämmityksen rinnalle. Samoin tulisijat auttavat osaltaan tasaamaan kylmien aikojen tuomaa kustannuspiikkiä.

©2018 Yläneen Rakennuskeskus. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietosuoja