010 339 3371 (pvm/mpm)

Tilaa lämmitys- ja moottoripolttoöljyt kotiisi

Teboil lämmitysöljy

teboil lämmitysöljy kotiin tuotuna

Teboil lämmitysöljy edulliseen hintaan Yläneen Rakennuskeskus Oy:ltä. Kun tarve iskee, niin meiltä saat nopeasti apua. Lämmitysöljyn toimituksemme kattavat koko mannersuomen alueen. Toimitusaika on 1-5 arkipäivää, ellei ruuhkan takia toisin ilmoiteta. Meiltä voit tilata lämmitysöljysi virtuaalisesti perinteisen kyläkaupan tiskiltä. Joten tippaakaan emme kehu, mutta Teboil lämmitysöljy on Suomen eniten myytyä kevyttä polttoainetta.

Ei ole sattumaa, että Teboil lämmitysöljy on saavuttanut suosiota käyttäjien keskuudessa. 80-vuotisen toimintansa aikana suomessa lämmitysöljyä on kehitetty vastaamaan suomen ankaria ja vaihtelevia olosuhteita. Lämmityskäytössä Teboilin lämmitysöljy palaa tasaisesti ja auttaa näin saamaan mukavan ja puhtaan sisäilman.

Teboil lämmitysöljy ja moottoripolttoöljy

Teboil lämmitysöljy toimii myös moottorikäytössä. Moottorikäyttöä silmälläpitäen Teboil lämmitysöljyyn on lisätty aineita, jotka saavat moottorin käynnistymään paremmin ja vähentävät moottorin savutusta kylmänä. Molemmissa käytöissä lisäetuna Teboil moottoripolttoöljyssä on ainetta joka vähentää korroosiota laitteistoissa. Teboil moottoripolttoöljy sopii käytettäväksi niin nuoren isännän talon kokoisessa uudessa traktorissa kuin vanhemman sukupolven piikkilangan kiristäjissäkin. Sitä voi siis huoletta käyttää sekä uusissa, että vanhemmissa traktoreissa, metsäkoneissa, maansiirtokoneissa ym. koneissa.

Tilaa Teboil lämmitysöljy netistä!

Tuomme uuden myyntikanavan Teboil lämmitys-/moottoripolttoöljylle. Uuden nettitilauspalvelun avulla lämmitys-/moottoripolttoöljyn tilaaminen on nyt entistä helpompaa. Tilausjärjestelmämme päätarkoitus on tehdä öljyn tilaamisesta mahdollisimman vaivatonta. Kun palvelun kautta myydään suuria määriä öljy, niin hinnatkin ovat sopivia. Olemme kiitollisia jokaisesta tilauksesta ja pyrimme toimimaan niin, että tilaus ei jäisi viimeiseksi. Olemme toimineet alalla 11 vuotta, joten kokemusta löytyy rutkasti. Asiakastyytyväisyys on ollut hyvällä tasolla ja asiakkaiksemme tulleet ovat pääsääntöisesti myös pysyneet asiakkainamme.

Teboil lämmitysöljyn toimittavat perille tarkkaan valikoidut kuljetusliikkeet. Tämän ansiosta Teboil lämmitysöljy tulee perille ripeästi ja ympäristöä säästäen. Kun ammattitaitoiset kuljettajat ajavat kalustoaan tarkkaan suunniteltuja reittejä pitkin, niin ylimääräiset kilometrit jäävät pois ja kaikki hyötyvät.

Teboilin laboratoriot ja tuotekehitys ovat suomessa. Kotimaisella tuotekehityksellä varmistetaan, että Teboil lämmitysöljy soveltuu juuri suomessa vallitseviin vaihteleviin ja vaativiin olosuhteisiin. Tällä kehitystyöllä saavutetaan merkittävä kilpailuetu muihin toimittajiin verrattuna. Teboil työllistää suomessa suoraan 220 ihmistä ja välillisesti reilusti yli 1000 henkeä. Ostamalla Teboilin öljyä tuet näin myös suomalaista työtä.

Koko toimitusketjumme on siis luottamuksesi arvoinen. Vaivattomasti tilaamasi lämmitysöljy kulkeutuu säiliöösi sovitussa ajassa, siististi ja ammattitaitoisesti ja saat toimituksesta sovitun suuruisen laskun. Meille voit myös soittaa ja neuvomme sinua mielellämme kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä.


©2018 Yläneen Rakennuskeskus. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietosuoja