010 339 3371 (pvm/mpm)

Tilaa lämmitys- ja moottoripolttoöljyt kotiisi

ST1 polttoöljy

St1 on vahvasti uusiutuvaan energiaan panostava energiayhtiö. ST1 kierrättää jätteet liikenteen polttoaineeksi ja tuottaa paljon tuulisähköä. Yhtiön tavoitteena on vähitellen nostaa kotimaisen uusiutuvan energian määrää ja vähentää ulkomailta tuodun fossiilisten polttoaineiden määrää.

ST1 polttoöljy -mallistosta löytyy useita moottori- ja lämmityspolttoöljyjä moniinsiin eri tarpeisiin. St1 Opti on yhtiön monikäyttöisin polttoöljy ja hyvä valinta lämmitysöljyksi. St1 Optia voi käyttää myös trukeissa ja työkoneissa. ST1 opti kuuluu kevyisiin polttoöljyihin ja se täyttää EN 590-standardin vaatimukset ST1 optia saa kesä- ja talvilaatuisena. Kesälaatu kestää pakkasta -3 astetta ja talvilaatu -29 astetta.

ST1 lämmitysöljy – Teho opti premium

ST1 polttoöljy on laadukas valintaSt1 Teho Opti Premium on yhtiön pitkään kehittämä lämmitysöljy. St1 Teho Opti premiumin ominaisuudet ovat perinteisiä lämmitysöljyjä paremmat. Tähän lämmitysöljyyn on lisätty tehoaineita , jotka parantavat energia hyötysuhdetta. St1 Teho Opti Premium on litrahinnaltaan hieman tavallista lämmitysöljyä kalliimpaa mutta käytössä laatu säästää euroja.

St1 Teho opti Premiumin kolme tärkeintä perinteistä lämmityssöljyä parempaa ominaisuutta ovat seuraavat.

Miksi valita juuri ST1 polttoöljy

Öljy palaa puhtaammin eikä nokea kattilan seinämiä. Kattilan seinämissä pienetkin nokimäärät vaikuttavat yllättävän paljon. Noki on tehokas este lämmön siirtymiselle ja vaikuttaa näin oleellisesti tehokkuuteen.

St1 Teho Opti Premium pitää säiliön ja suodattimet puhtaana. Kun öljyn sekaan ei pääse säiliöstä epäpuhtauksia ja suodattimet pysyvät puhtaana, niin se vähentää häiriöitä. Puhdas öljy myös palaa paremmin.

ST1 polttoöljy säästää rahan lisäksi myös energiaa joilloin ympäristö kiittää. Pienemmän kulutuksen lisäksi rahaa säästyy huoltokustannuksissa. Puhtaampi, tehokkaampi ja vähemmän nokittava öljy pitää myös pannun ja suuttimet paremmassa kunnossa. Näin huollon tarve vähenee ja laitteiden käyttöikä pitenee. Ympäristölle pienempi kulutus ja puhtaammin palaminen ovat suoraan verrannollisia kestävämpään kehitykseen.

St1 teho Opti Premium laatua on saatavana kesä- ja talvilaatuisena. Pakkasen kestot ovat samat kuin yhtiön tavallisessa lämmityslaadussa, eli kesälaatu kestää pakkasta kolme astetta ja talvilaadun pakkasenkesto on 29 astetta.

St1 Mpö2 Premium lisäaineistettu korkealaatuinen moottoripolttoöljy kaikkiin moottoripolttoöljyä käyttäviin koneisiin. Tässä moottoripolttoöljyssä olevat lisäaineet puhdistavat ruiskupumpun ja suuttimet samalla kun konetta käytetään. Testeissä raskaan kaluston polttoaineen kulutus väheni keskimäärin 2,5 prosenttia kun siirryttiin tavallisesta moottoripolttoöljystä Mpö2 Premium laatuun. Kulutuksen pienenemisen lisäksi säästöä syntyy kaluston pienemmästä huollon tarpeesta, koskien varsinkin ruiskupumppuja. Pienempi kulutus ja puhtaampi palaminen takaavat myös pienemmät päästöt.

St1 yhtiön autot ajavat öljyä ympäri maata. Toimitukset onnistuvat siis joka puolella manner-suomea. Toimitusajat ovat nopeita ja pääsääntöisesti toimitus tulee neljän arkipäivän sisällä tilauksesta. Ammattitaitoiset kuljettavat ovat tottuneita öljyn toimittajia ja tuovat öljy perille kunhan vain toimituspaikka on asianmukaisessa kunnossa.


©2018 Yläneen Rakennuskeskus. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietosuoja