010 339 3371 (pvm/mpm)

Tilaa lämmitys- ja moottoripolttoöljyt kotiisi

Polttoöljy

Onko polttoöljy lopussa? Tilaapa saman tein kunnon ainetta. Huonoilla litkuilla moottori yskii ja kaikkia ottaa pattiin.

Meiltä polttoöljy suoraan säiliöösi toimitettuna vaivattomasti ja sopivaan hintaan. Toimituksemme kattavat koko mannersuomen ja toimitusaika on normaalisti 1-5 arkipäivää. Toimitamme polttoöljyä sekä yksityisille, että yrityksille ja yhteisöille. Perinteisenä kyläkauppana tarjoamme mahdollisuuden päästä netin välityksellä hetkeksi kyläkaupan tiskille hieromaan polttoöljykauppaa. Toimittamamme rikitön moottoripolttoöljy sisältää tehokkaan tehoaineistuksen ja kaikki vaaditut voiteluominaisuudet. Tehoaineistuksen etuja ovat moottorin korroosion suojaus, moottorin käynnistyvyys, sekä pienempi moottorin savutus sen ollessa kylmä. Laadukas polttoöljy palaa moottorissa puhtaasti ja tehokkaasti ja saat koneistasi luvatun tehon irti, eikä hevosvoimia jää käyttämättä ainakaan tankissa olevan polttoöljyn takia. Toimittamamme polttoöljy sopii loistavasti myös hieman iäkkäämmän kaluston käyttöön. Toimitamme polttoöljyä kesä- ja talvilaatuisena tarpeidesi ja vuodenajan mukaan. Toimittamamme polttoöljy täyttää eurooppalaisen dieselstandardin EN590.

Polttoöljy kokemuksella

Polttoöljy ammattitaitoisesti kotiin kuljetettuna

Eikö olekin reilua, että kun tilaat polttoöljyä tankkiisi, niin se tuodaan perille ammattitaitoisesti. Mikäpäs se enemmän ottaisikaan lakkiin kuin se, että öljykuski karauttaa ensimmäiseksi postilaatikon nurin, sen jälkeen jää kiinni pihanurmikolle ja kauniiksi lopuksi vielä vie hallin kulmalaudat mennessään.

Moottoripolttoöljyn kustannuksiin vaikuttavat sen laatu ja tehokas logistiikka. Nämä molemmat asiat ovat toimittamassamme polttoöljyssä loppuun asti hiottuja. Kun hyvin organisoidut kuljetukset tuovat asiakkaalle vain tehokkaasti joka litraltaan toimivaa polttoöljyä, niin käyttäjä ei maksa turhasta. Kuljetuksemme ovat ammattilaisten tekemiä. Kuljetukset tapahtuvat näin nopeasti siististi ja ammattitaitoisesti. Kun myös kuljetuksien logistiikka on loppuun asti suunniteltu, niin turhat ajokilometrit jäävät pois. Tämä taas säästää luontoa ja aikaa, joten kaikki halukkaat saavat polttoöljynsä ajoissa. Meillä kuljetus kuuluu polttoöljyn litrahintaan, eikä siitä veloiteta erikseen. Toimitamme polttoöljyä niin yksityisasiakkaille, kuin yritys ja yhteisöasiakkaillekin.

Hintakilpailuun vastaamme olemalla notkeita kuin norsunpojat. Pienellä mutta hyvällä ja tehokkaalla porukalla toimimme joustavasti emmekä tuhlaa aikaamme turhiin temppuihin, eikä reklamaatioiden käsittelyyn. Hyvillä toimittajasopimuksilla olemme saaneet ostohinnan sopivaksi. Pieni organisaatiomme pärjää vähällä, joten myyntikatteeksemme riittää seitinohut siivu. Nämä tekivät varmistavat polttoöljymme hintakilpailukyvyn.

Polttoöljy kilpailukykyiseen hintaan

Yhteistyökumpaniemme avulla pystymme tarjoamaan sinulle myös maksuaikaa polttoöljysi maksamiseen. Sinun ei tarvitse miettiä pystytkö heti maksamaan polttoöljysi, vaan voimme antaa maksuaikaa aina kolmeen vuoteen saakka. Ei muuta kuin näpyttelemään tilaus sivuillemme ja unohdat polttoöljymurheet sivuillemme ja unohdat polttoöljymurheet.  

Olemme panostaneet siihen, että polttoöljy olisi mahdollisimman helposti hankittavissa. Jos sinulla kuitenkin ilmenee kysyttävää siitä miten polttoöljy tilataan, niin autamme mielellämme sinua puhelimitse.

Teboil polttoöljy

 


©2018 Yläneen Rakennuskeskus. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietosuoja