010 339 3371 (pvm/mpm)

Tilaa lämmitys- ja moottoripolttoöljyt kotiisi

Pins

Haluaisitko tehdä pienen ulkomaanmatkan tai vaikka mennä elokuviin? Entä tarvitsetko uutta akkuporaa tai vaikka kahvinkeitintä?
Ostamalla meiltä laskulla lämmitysöljyä/moottoripolttoöljyä tai voiteluaineita saat pinssipisteitä. Pisteillä voit saada pienempiä palkintoja jopa kaupan päälle!Vaikka saamasi pinssit eivät suoraan riittäisi palkintoihin, niin ainakin saat mukavasti pisteitä, joiden avulla isompiinkin lahjoihin tarvittavat pistemäärät kertyvät nopeasti. Meiltä saat yhden pinssin jokaisesta laskun eurosta. Huomioithan, että pinssijärjestelmä toimii meillä toistaiseksi vain laskulla maksaessa.
Käy katsomassa oheisesta linkistä mitä erilaisia palkintoja voit saada ostoista saatavilla pinsseillä.
 
Jos sinulla ei vielä ole Pins-korttia, niin seuraavasta linkistä voit sen hankkia. Kortin hakeminen on yksinkertaista, joten rohkeasti vain sen hankintaan.
Samalta sivulta saat myös runsaasti lisätietoa Pinsin erilaisista mahdollisuuksista.
Kun ostat tuotteesi meiltä laskulle, niin pinssien saamiseksi sinun on käytävä rekisteröitymässä yhteistyökumppanimme Svean osoitteessa www.svea.fi/pins
Yhteistyökumppanimme Svea tarjoaa myös mahdollisuuden muuttaa laskun luotoksi. Olemme hioneet Svean kanssa lasku- ja luottomahdollisuuden erittäin helpoksi sinulle. Maksutavaksi voit valita laskun tai erämaksun. Laskulla maksaessa et joudu maksamaan mitään ylimääräistä normaalilla maksuajalla ja jos haluat maksaa tuotteesi luotolla, niin ehdot siihen ovat hyvin edulliset. Laskun mukana saat ohjeet, joiden avulla voit halutessasi käyttää luottomahdollisuutta. Svean ohjeet ja ehdot koskien pinssejä, laskua ja luottoa löydät sivupalkista kohdasta toimitusehdot.

©2018 Yläneen Rakennuskeskus. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietosuoja