010 339 3371 (pvm/mpm)

Tilaa lämmitys- ja moottoripolttoöljyt kotiisi

Neste polttoöljy

Neste polttoöljy -mallisto tarjoaa käyttöösi rikitöntä polttoöljyä, jonka kylmäominaisuudet ovat todella hyvät. Rikitöntä Nesteen polttoöljyä voidaan käyttää niin lämmityksessä, kuin moottorikäytössäkin. Nesteellä panostetaan myös ympäristöasioihin. Jos ympäristöasiat ovat sinulle tärkeitä, niin Neste-polttoöljyn valitseminen on siinäkin suhteessa oikea valinta. Neste polttopöljy sisältää keskimäärin 2% NExBTL-biokomponenttia. Biokomponentti on uusiutuvista materiaaleista valmistettu ja sen käyttö vähentää entisestään ympäristön kuormitusta.

Siirry laskuriin ja tilaa!

Neste polttoöljy - talvi- ja kesälaadut

Neste polttoöljy on laadukas valintaNeste polttoöljyä voi hankki kesä- tai talvilaatuisena. Kun lämmitysjärjestelmä putkineen kaikkineen on lämpimässä paikassa tai moottorikäytössä ajetaan plus-kelillä, niin valintasi on kesälaatu. Kesälaatu on hieman edullisempaa kuin talvilaatu ja sitä kannattaa käyttää jos olosuhteet sen sallivat. Toisaalta jos käyttö on suhteellisen pientä ja täyttä varmuutta esimerkiksi putkien ja säiliön eristyksestä ei ole, niin talvilaatu on varma valinta käyttää ympäri vuoden.

Nesteen kesälaatuisen polttoöljyn käyttölämpötilaan viittaavat luvut ovat -5/-15. -5 tarkoittaa polttoöljyn samepistettä. Tätä kylmemmässä polttoöljyn hiilivedyt alkavat kiteytyä ja polttoöljy alkaa jähmettymään. Käytännössä tämä on alin lämpötila, missä polttoöljyä voi säilyttää. -15 taas on suodatettavuus, eli se lämpötila, missä normaalisti toimivien ja huollettujen laitteiden pitäisi toimia ongelmitta tällä laadulla. Nesteen talvilaatuisen polttoöljyn vastaavat luvut ovat -29/-34, eli -29 astetta on matalin säilytyslämpötila.

Kun kesälaadun käytön jälkeen vaihdetaan talvilaatuun, niin kesälaadun määrä tulee tarkistaa. Kesälaadun ominaisuudet ratkaisevat polttoöljyn pakkasen keston, joten esimerkiksi puoliksi kesälaatua ja puoliksi talvilaatua oleva polttoöljy ei pakkasenkestoltaan ole välilaatua. Toinen huomioitava seikka on se, että talvilaatu toimitetaan kylmänä, jolloin tankissa mahdollisesti oleva kesälaatu saattaa jähmettyä.

Neste polttoöljy nopeasti paikanpäälle toimitettuna

Neste polttoöljy -kuljetuksista huolehtii yli 100 tarkoitukseen tehtyä säiliöautoa ja niissä kaikissa on ammattitaitoiset kuljettajat. Säiliöautojen suuri määrä takaa polttoöljytoimitukset nopeasti. Parhaimmillaan tilaus tulee jo seuraavana päivänä tilauksesta. Polttoöljyn toimitusaika on keskimäärin 1-4 arkipäivää toimituspäivästä. Tämä tarkoittaa normaalisti, että maanantaina tilattu polttoöljy on perillä viimeistään perjantaina. Ruuhka-aikoina toimitukseen varataan maksimissaan 6 arkipäivää.

Nesteen polttoainetoimituksia hoitavissa säiliöautoissa on kaasujen talteenottojärjestelmä, joka vähentää haihtumispäästöjä ja näin ollen ympäristöhaittoja. Autoissa olevat ajojen suunnitteluun tarkoitetut tietokoneet mahdollistavat mahdollisimman taloudelliset ajolenkit ja toisaalta kuljettaja saa nopeasti tiedot tilauksista. Säiliöautot ovat eristettyjä, jolla taataan polttoöljyn laadun säilyminen kylmissäkin olosuhteissa samanlaisena koko kuljetuksen ajan. Näin asiakkaan säiliöön tankataan juuri samanlaista polttoöljyä kuin se on säiliöautoonkin tankatessa.

Huomioithan, että säiliöauto on suuri laite. Pelkkä vetoauto, jota normaalisti yksityisasiakkaille toimitettaessa käytetään, painaa täytenä 34 tonnia. Vetoauto on 3,6m korkea, vajaa kolme metsiä leveä ja n. 12m pitkä. Säiliöauto tarvitsee kääntyäkseen 13m leveän tilan.

Tilaa nyt laadukkaat polttoöljyt Omakyläkaupasta!

Siirry laskuriimme ja tilaa polttoöljyt parhaaseen hintaan


©2018 Yläneen Rakennuskeskus. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietosuoja