010 339 3371 (pvm/mpm)

Tilaa lämmitys- ja moottoripolttoöljyt kotiisi

Neste öljytuotteet

Neste-polttoöljy -29/-34

Nesteen talvilaatuinen polttoöljy sopii sekä lämmitys- että moottorikäyttöön.

Rikitön Neste-polttoöljy -29/-34 täyttää EN590 -luokitusvaatimukset. Se on paras valinta erittäin kylmiin ja vaativiin käyttöolosuhteisiin öljypoltin- ja työkonekäytössä. Tuote soveltuu hyvin myös lämmityskäyttöön.

Työkonekäytössä talvilaatuista polttoöljyä suositellaan kohteisiin, joissa vaaditaan hyvää toimivuutta kovilla pakkasilla ja/tai puhtaita pakokaasuja. Tuotteen alhaisin säilytyslämpötila on -29 C.

Hyvän kylmänkestävyytensä ansiosta Neste-polttoöljy -29/-34 säilyttää toimivuutensa myös kovilla pakkasilla. Sen vuoksi se soveltuu lämmityskäyttöön esimerkiksi silloin kun:

  • Säiliö sijaitsee kylmässä varastotilassa
  • Säiliö sijaitsee ulkona maan päällä, esim. farmarisäiliöt
  • Öljyputket ovat heikosti eristetyt tai kulkevat lämmittämättömässä tilassa
  • Öljyn lämpötila voi säilytyksen tai käytön aikana laskea alle 0 ° C
  • Polttimessa ei ole esilämmitintä

Tuotetiedote

Käyttöturvallisuustiedote

Neste-polttoöljy -5/-15

Nesteen kesälaatuinen polttoöljy sopii sekä lämmitys- että moottorikäyttöön.

Suomalaista Nesteen lämmitysöljyä toimitetaan kesä- ja talvilaatuisena. Jos öljysäiliö ja putkisto ovat lämpimässä paikassa, kesälaatuinen Neste-polttoöljy on toimiva ja taloudellinen vaihtoehto ympäri vuoden. Kesälaadun alhaisin säilytyslämpötila on kesäkaudella (1.5.—31.8.) toimitettavissa erissä 0 ?C ja muulloin (1.9.—30.4.) -5 ?C.

Nesteen lämmitysöljy on paras tuote öljypoltinkäyttöön kohteissa, joissa savukaasujen puhtaudelle asetetaan suuria vaatimuksia, kuten suorat kuivausprosessit, kondenssikattilat, rakennuskuivaimet ja kasvihuoneet. Kasvihuoneiden suorassa lämmityksessä ja hiilidioksidin tuotannossa tulee huomioida tuotteen alin sallittu säilytys- ja käyttölämpötila.

Rikitön Neste-polttoöljy -5/-15 täyttää EN590-luokitusvaatimukset.

Käyttöturvallisuustiedote


©2018 Yläneen Rakennuskeskus. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietosuoja