010 339 3371 (pvm/mpm)

Tilaa lämmitys- ja moottoripolttoöljyt kotiisi

Moottoripolttoöljy

Moottoripolttoöljy työkoneisiin

Hankittava moottoripolttoöljy kannattaa valita tarkkaan. Litrahinta on tärkeä, mutta se ei ole suinkaan ainoa tekijä mitä kannattaa miettiä ennen tilauksen tekemistä. Toimittamamme rikitön Teboil-moottoripolttoöljy sisältää tehokkaan tehoaineistuksen ja kaikki vaaditut voiteluominaisuudet, myös uusien vaatimat. Tehoaineistuksen etuja ovat moottorin korroosion suojaus, moottorin käynnistyvyys, sekä pienempi moottorin savutus sen ollessa kylmä. Laadukas moottoripolttoöljy palaa moottorissa puhtaasti ja tehokkaasti ja saat koneistasi luvatun tehon irti, eikä hevosvoimia jää käyttämättä ainakaan tankissa olevan polttoöljyn takia. Teboil-moottoripolttoöljy sopii loistavasti myös hieman iäkkäämmän kaluston käyttöön. Toimitamme moottoripolttoöljyä kesä- ja talvilaatuisena tarpeidesi ja vuodenajan mukaan. Toimittamamme lämmitysöljy täyttää eurooppalaisen dieselstandardin EN590. Myymämme moottoripolttoöljy onkin Suomen myydyintä.

Moottoripolttoöljy toimitettuna kustannustehokkaasti

Moottoripolttoöljy saadaan toimitettua kustannustehokkaasti laadukkaan tuotannon ja tehokkaan logistiikan ansiosta. Nämä molemmat asiat ovat toimittamassamme Teboil-moottoripolttoöljyssä loppuun asti hiottuja. Kun hyvin organisoidut kuljetukset tuovat asiakkaalle vain tehokkaasti joka litraltaan toimivaa moottoripolttoöljyä, niin käyttäjä ei maksa turhasta. Kuljetuksemme ovat ammattilaisten tekemiä. Kuljetukset tapahtuvat näin nopeasti siististi ja ammattitaitoisesti, ja normaali toimitusaikamme onkin 3 arkipäivää tilauspäivän jälkeen. Meillä kuljetus kuuluu polttoöljyn litrahintaan, eikä siitä veloiteta erikseen. Toimitamme moottoripolttoöljyä niin yksityisasiakkaille, kuin yritys ja yhteisöasiakkaillekin koko mannersuomen alueella.

Meiltä saat myös maksuaikaa moottoripolttoöljyllesi. Yritysasiakkaille on aina voimassa 14pv ja 45pv maksuehdot. Kyn tilaat yksityishenkilönä, eli omalla henkilöturvatunnuksella, niin maksuaikaa saa pisimmillään 36kk. Näin pystyt suunnittelemaan maksamisen enemmän käytön mukaan.

Toimittamamme Teboilin moottoripolttoöljy on kehitetty Suomessa. Moottoripolttoöljyn kehitystyö, varastointi, kuljetukset ym. työt työllistävät suomessa suoraan satoja ihmisiä ja epäsuorasti vielä paljon lisää. Kun moottoripolttoöljy kehitetään suomessa, niin silloin se tehdään vastaamaan juuri Suomen vaativia ja vaihtelevia olosuhteita. 

Muistathan, että moottoripolttoöljy on tarkoitettu työkoneisiin. Siksi se on vähemmän verotettua kuin dieselöljy ja siis halvempaa. Moottoripolttoöljyä ei siis saa käyttää dieselöljyn tilalla tieliikenteessä on ankarasti kiellettyä ja siitä voidaan määrätä huomattavat veroseuraamukset. Moottoripolttoöljyyn sekoitetaan väriainetta, jonka johdosta se käyttö on helppo huomata. Moottoripolttoöljyn seassa käytettävästä väriaineesta ja jäämiä, jotka voidaan huomata vielä pitkänkin ajan käytön jälkeen. Moottoripolttoöljyn käyttö tieliikenteessä on mahdollista kun tarvittavat verot on maksettu. Jos et ole varma onko moottoripolttoöljyn käyttö tarpeissasi sallittua, niin voit tarkistaa sen esimerkiksi Trafin sivuilta http://www.trafi.fi/tieliikenne/verotus/polttoainemaksu/polttoaineen_kaytto_traktoreissa

Olemme panostaneet siihen, että moottoripolttoöljyn tilaaminen olisi mahdollisimman helppoa ja yksinkertaista. Jos sinulla kuitenkin ilmenee kysyttävää moottoripolttoöljyn tilaamisesta, niin autamme mielellämme sinua puhelimitse.


©2018 Yläneen Rakennuskeskus. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietosuoja