010 339 3371 (pvm/mpm)

Tilaa lämmitys- ja moottoripolttoöljyt kotiisi

Lämmitysöljyn hintavertailu

Lämmitysöljyn hintavertailu on nyt helppoa! Olemme rakentaneet sivustolle polttoöljyjen hintavertailun, jolla vertailu onnistuu näppärästi ja halvin lämmitys- tai moottoripolttoöljy löytyy helposti yhdestä paikasta.

Lämmitysöljyn hintavertailu kolmen toimijan välillä

Toimitamme kolmen suuren toimittajan polttoöljyä. Toimittajiamme ovat Teboil, Neste ja ST1. Meidän hintalaskurilla näiden toimittajien päivän hinnan saa todella helposti vertailtua. Syötät vain laskuriin haluamasi öljyn laadun, paikkakunnan ja määrän, niin saat selville sinä päivänä halvimman toimittajan.

Lämmitysöljyjen hinnat eri toimittajilla vaihtelevat. Hinnan vaihtelut johtuvat raakaöljyn maailmanmarkkinahintojen vaihtelusta ja hinta muuttuukin käytännössä päivittäin. Eri toimittajien hinnat taas vaihtelevat siksi, koska toimittajilla on erilaisia tapoja laskea raakaöljyn hintojen keskiarvoja. Yksi laskee hinnan kolmen päivän keskiarvolla ja vaihtaa hintaa joka päivä. Toinen taas muuttaa hintaa vasta kun hinta on mennyt kolme päivää samaan suuntaan. Toisena päivänä yhdellä toimittajalla on halvin polttoöljy ja toisena päivänä taas toisella. Hintavertailumme laskee koko ajan kunkin toimittajan hinnan ja näet parhaan hinnan juuri sinä päivänä kun itselläsi on öljytilauksen tarve.

Me toimitamme kaikkien toimittajien öljyä samoilla ehdoilla, joten sinä tilaajana näet suoraan laskuristamme eri toimittajien hintaerot ja pystyt vertailemaan niitä. Kun laskuri laskee paikkakuntasi edullisimman hinnan, niin pystyt helposti tilaamaan kyseistä öljyä jatkamalla tilaukseen. Voit halutessasi katsoa muidenkin toimittajien hinnat tai voit valita lämmitysöljyn teholaadun, joka palaa puhtaammin.

Rakentamamme lämmitysöljyn hintavertailun tarkoituksena on tarjota lämmitysöljyn tarvitsijoille helppo ja nopea tapa löytää edullisin hinta ja tilata polttoöljyä.

Lämmitysöljyn tarve iskee yleensä hieman yllättäen tai tilausta viivytetään tarkoituksella mahdollisimman pitkään. Säiliöiden rajallisten kokojen ja öljyyn sitoutuneen rahan takia tällainen toimintapa onkin normaalisti ainoa käytettävissä oleva vaihtoehto. Kun tarve öljytilaukseen on akuutti, niin öljyä pitää saada juuri sillä hetkellä sen hetken parhaaseen hintaan. Hintavertailussamme näet suoraan päivän hinnan paikkakunnallesi ja tarvitsemallesi määrälle. Kaikki hinnat on laskettu ja hinnoiteltu tiukasti, joten halvin hinta on varmasti kilpailukykyinen. Sinun ei tarvitse murehtia hintojen heiluntaa ja seurata sen takia säiliösi lämmitysöljyn pinnan tasoa. Hintavertailumme on tehty juuri sitä varten, että halvin hinta löytyy silloin kun lämmitysöljylle on tarvetta ja sitä säiliöön mahtuu.

Toimittajillamme on käytössä yhteensä n. 40 säiliöautoa ympäri maata, joten toimitukset onnistuvat joka puolelle manner-Suomen alueella. Tilaaminen ja toimitus onnistuvat siis muuallakin kuin varsinais-Suomessa, missä meidän toimipisteemme sijaitsee.

Helppoa eikö totta. Ei muuta kuin katsomaan päivän hinta ja tilaamaan lämmitysöljyä hintavertailustamme. Helpon tilauksen lisäksi saat meiltä joustavan maksuajan valitsemallasi tavalla, laskulla tai osamaksulla. Meiltä saat myös Pins pisteitä, joilla voit saada monenlaisia etuja useista eri paikoista.


©2018 Yläneen Rakennuskeskus. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietosuoja