010 339 3371 (pvm/mpm)

Tilaa lämmitys- ja moottoripolttoöljyt kotiisi

Löpö

Meiltä saat löpöä suoraan kotiisi toimitettuna. Löpön toimituksemme kattavat koko mannersuomen ja toimitusaika on 1-5 arkipäivää. Meiltä löpöä voivat tilata niin yksityiset, yritykset kuin yhteisötkin. Löpö on nyt tilattavissa suoraan kyläkaupan ”tiskiltä” internet tilauspalvelumme kautta ja samalla kokea virtuaalisen hetken perinteisessä kyläkaupassa. Löpö-nimitystä käytetään arkikielessä tarkoittamaan lähes kaikkea kulkuneuvon tankkiin tai lämmitykseen käytettävää ainetta. Alun perin löpö on juontunut kirjaimista LPÖ, eli lämmityspolttoöljy. Kun löpö eli moottoripolttoöljy tilataan meiltä, et saa mitä tahansa ainetta; me toimitamme huippu laadukasta moottoripolttoöljyä, joka ei jätä ketään tai mitään kylmäksi. Toimittamamme moottoripolttoöljy sopii sekä lämmitykseen, että käytettäväksi uusissa ja vanhoissa koneissa. Saatavana on kesä- ja talvilöpöä. Toimittamassamme löpössä on lisäainetta, joka vähentää korroosiota sekä lämmitys-, että moottorikäytössä. Moottorikäytössä löpömme tehoaineistus saa moottorin käynnistymään paremmin ja se vähentää moottorin savuttamista kylmänä.

Toimittamaamme Teboilin löpöä voi sanoa niin kotimaiseksi kuin maamme öljyvarantojen pohjalta voi. Vaikka löpön raaka-aineet pumpataan maasta muualla kuin Suomessa, niin sen jälkeen tehtävä jalostus tapahtuu Suomessa. Teboilin suomeen toimitettavien polttoaineiden "löpö laboratoriot" ja tuotekehitys ovat Suomessa ja antavat tänne sopivan löpön lisäksi satoja työpaikkoja.Sailioauto[1].jpg

imagesKGH61IM8.jpg

Kun löpön tarve iskee, niin näppäile itsesi rohkeasti sivuillemme. Olemme tehneet tilaamisesta niin helppoa ja yksinkertaista kuin suinkin on mahdollista. Muutamalla klikkauksella huomaat saaneesi tilauksen tehtyä sopivaan hintaan ja voit taas keskittyä muihin asioihin. Voisi vaikka sanoa, että kyllä tekee höpöä kun saa helposti ja vaivattomasti tilattua löpöä.

Kun tilaat omakyläkauppa.fi palvelun kautta löpöä, siis lämmitys- tai polttoöljyä, niin saat siihen tarvittaessa myös maksuaikaa. Löpön maksuajat alkavat 14 päivästä jatkuen aina 36 kuukauteen asti. Sinulla ei siis tarvitse olla löpö tilauksessa tarvittavaa rahatukkua kukkarossasi, vaan voit valita itsellesi sopivimman maksuajan. Jos tiedät paljonko sinulla löpöä kuluu, niin voit kätevästi jaksottaa sen maksamisen käytön mukaan. Esimerkiksi jos löpösi on kulunut aina n. puolessatoistavuodessa loppuun, niin valitsemalla 18 kuukauden maksuajan pystyt maksamaan käytön mukaan. Näin löpöstä ei tarvitse maksaa etukäteen.  

Löpön perille tulemisesta ei tarvitse murehtia, sillä ammattitaitoiset kuljetusliikkeet pätevine kuljettajineen tuovat kuljetuksen perille turvallisesti ajallaan. Jos ulotamme löpö-termin myös dieselöljyyn niin voimme sanoa, että kuljetukset ovat varmoja siltäkin osin, että myös kuljetusautojen tankeissa on samaa laadukasta löpöä kuin mekin heidän välityksellään toimitamme.

 


©2018 Yläneen Rakennuskeskus. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietosuoja