010 339 3371 (pvm/mpm)

Tilaa lämmitys- ja moottoripolttoöljyt kotiisi

Lämmitysöljyn hinta

Meillä lämmitysöljyn hinta on aina kilpailukykyinen ja laatu erinomaista - eli nyt olisi tarjolla edullista ja laadukasta lämmitysöljyä! Tilauspalvelussamme näet lämmitysöljyn hinnan tänään heti syötettyäsi toimituspaikan ja määrän. Toimitamme lämmitysöljysi nopeasti ja ammattitaitoisesti suoraan tankkiisi. Toimituksemme kattavat koko mannersuomen ja meiltä voivat tilata yksityiset, yritykset ja yhteisöt. Toimitusaika tilauksissamme on normaalioloissa 1-6 arkipäivää(ruuhka-aikoina tai huonojen keliolosuhteiden vallitessa toimitusaika voi hieman pidentyä) Olemme perinteinen kyläkauppa ja nyt pääset kyläkaupan tunnelmaan myös verkossa. Tilauksen voit tehdä vanhan kyläkauppahengen mukaisesti tehdyssä tilaussivustossa. Pääset hetkeksi vanhaan kauppatunnelmaan, kyläkaupan tiskille.

Lämmitysöljyn hintaan vaikuttavia seikkoja

Lämmitysöljyn hintaan vaikuttaa muukin kuin pelkkä lämmitysöljyn päivän litrahinta. Lämmitysöljyn hintaa vertailtaessa on hyvä muistaa myös lämmitysöljyssä oleva lämpöarvo, joka vaikuttaa siihen miten paljon jokaisesta litrasta öljyä saadaan lämpöä. Toimittamassamme lämmitysöljyssä on korkea lämpöarvo, joten jokainen litra lämmitysöljyä tuottaa enemmän hyötyä käyttäjälle, luovuttamalla mahdollisimman suuren hyötyenergian lämmitykseen.

Pidemmällä tähtäimellä lämmitysöljyn hintaan vaikuttaa myös se miten puhtaasti lämmitysöljy palaa. Jos lämmitysöljy palaa puhtaasti, niin sekä huollon että nuohouksen tarve vähenee. Lämmitysjärjestelmä kestää pidempään kun lämmitysöljy on korkealaatuista. Nämä tekijät vaikuttavat lämmitysöljyn hintaan alentavasti, kun kustannuksia lasketaan vuositasolla. Kun lämmitysöljy on korkealaatuista, niin lämmittäjän ei tarvitse, eikä kannata käyttää erillisiä lisäaineita palamisen parantamiseksi. Lisäaineilla saatavat hyödyt eivät näin alenna lämmitysöljyn litrahintaa pidemmälläkään tähtäimellä.

Vaikka ympäristöarvot eivät vaikuta lämmitysöljyn hintaan niin nekin ovat toimittamassamme lämmitysöljyssä kunnossa. Puhtaasti palava öljy tuottaa mahdollisimman vähän ympäristökuormitusta.

Myymämme lämmitysöljyn hinta on kilpailukykyinen Edullinen lämmitysöljyn hinta

Lämmitysöljyn hinta sisältää kuljetuskustannukset

Kuljetuksemme ovat ammattilaisten tekemiä. Kuljetukset tapahtuvat näin nopeasti siististi ja ammattitaitoisesti. Meillä lämmitysöljyn hinta sisältää kaikki kuljetuskustannukset, eikä asiakasta veloiteta erikseen kuljetuksesta. Huomaathan kuitenkin, että litrahinnat pienenevät hieman määrän kasvaessa. Nesteellä ja St1:llä tasaisesti ja Teboilla portaittain tasatuhansin. Litrahinta veloitetaan aina sen määrän mukaan, mikä toimitetaan. Jos esimerkiksi tilaat 2000 litraa ja säiliöön mahtuu vain 1700 litraa, niin veloitamme 1700 litraa sillä litrahinnalla, mikä laskurin litrahinta 1700 litran kohdalla kyseisellä toimittajalla on.

Koska maassamme ovat hienot ja vaihtelevat ilmat, niin eri kylmänkestoisia lämmitysöljyjä saatetaan tarvita. Jos säiliösi on ulkona tai kylmässä tilassa, täytyy pakkasien uhatessa säiliössä olla talvilaatua. Täytyy myös huomioida, että jos putket kulkevat tilassa jossa on pakkasen mahdollisuus, on polttoaineen oltava talvilaatua. Jos öljyn kulutuksesi on pientä ja sinulla on kyseinen lämpötilojen vaihteluille altis säiliö, niin suosittelemme miettimään voisiko tankissa olla aina talvilaatua. Näin voisit olla varma, että öljysi toimii joka vuodenaikaan. Kesä- ja talvilaatuisen lämmitysöljyn hinnan ero on vain n. 6,5 senttiä, joten se ei pienellä kulutuksella ole kovin suuri kustannustekijä. Varsinkin kun sillä varmistat lämmön saannin tai moottorin toimimisen joka säällä. Tuhannen litran tilauksessa tulisi kesä- ja talvilaatuisen lämmitysöljyn hinnan eroksi noin 65 euroa.


©2018 Yläneen Rakennuskeskus. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietosuoja