010 339 3371 (pvm/mpm)

Tilaa lämmitys- ja moottoripolttoöljyt kotiisi

Lämmitysöljy

Laadukas lämmitysöljy säästää rahaa ja lämmityslaitteita. Ei varmasti haittaa jos voit tilata öljyn koska haluat helposti ja yksinkertaisesti? Toimitamme lämmitysöljyn tankkiisi helposti, nopeasti ja edullisesti. Toimitukset kattavat koko mannersuomen ja toimitusaika on normaalisti 1-6 arkipäivää. Tilaamalla lämmitysöljysi meiltä pääset netin välityksellä hetkeksi aistimaan perinteistä kyläkauppahenkeä. Kyläkauppamme palvelee sinua verkossa kellon ympäri.

Lämmitysöljy monipuolisiin käyttötarkoituksiin

Ei ole sama mitä lämmitysöljyä tilaat. Lämmitysöljymme on rikitöntä ja lämmittämisen lisäksi se sopii käytettäväksi myös koneissa, kuten metsätyökoneissa, maanrakennuskoneissa, traktoreissa ja puimureissa. Se, että öljy sopii käytettäväksi myös kaikenlaisissa koneissa, kertoo osaltaan tuotteen hyvästä laadusta. Toimittamassamme lämmitysöljyssä on mm. mukana ainetta joka vähentää metalliosien ruostumista niin lämmitys-, kuin moottorikäytössä.

Toimitamme lämmitysöljyä yksityisasiakkaille, yrityksille ja yhteisöasiakkaille. Myymme lämmitysöljyä todella kilpailukykyiseen hintaan. Toimimalla kevyellä organisaatiolla pystymme myymään lämmitysöljyä pienellä myyntivoitolla, jolloin hinta pysyy alhaisena.

Lämmitysöljy tulossa

Lämmitysöljy ja lämpöarvot

Hyvässä lämmitysöljyssä on korkea lämpöarvo, joten jokainen litra lämmitysöljyä tuottaa enemmän hyötyä käyttäjälle, luovuttamalla mahdollisimman suuren hyötyenergian lämmitykseen. Hyvin toimiva lämmitysöljy tuottaa tasaista lämpöä, mikä taas edesauttaa luomaan kodin sisäilmasta lämmitettävissä tiloissa oleskeleville miellyttävää. Kuivuri, kasvihuone, konehalli yms. käytössä tasainen lämpö edesauttaa oikean lämpötilan nopeassa saavuttamisessa ja mahdollistaa näin tehokkaan kuivauksen tai tilan lämmityksen. Mitä isommassa mittakaavassa lämmitysöljyä käytetään, sitä enemmän aineen laatu vaikuttaa kustannuksiin.

Laadukas lämmitysöljy pidentää lämmityslaitteiston ikää

Kun lämmitysöljy palaa puhtaasti, niin lämmityslaitteiden huollon tarve on pienempi ja samalla nuohouksen tarve vähenee. Laadukas lämmitysöljy pidentää lämmityslaitteiston ikää palamalla puhtaasti ja rasittamalla näin öljypoltinta maltillisesti. Kun energiasta menee mahdollisimman vähän hukkaan, niin päästöt pysyvät pieninä jolloin luonnon ja ympäristön rasitus pysyy vähäisenä. Lämmitysöljyn kustannuksiin vaikuttavat sen laatu ja tehokas logistiikka. Nämä molemmat asiat ovat toimittamassamme lämmitysöljyssä loppuun asti hiottuja. Kun hyvin organisoidut kuljetukset tuovat asiakkaalle vain tehokkaasti joka litraltaan palavaa lämmitysöljyä, niin käyttäjä ei maksa turhasta. Kuljetuksemme ovat ammattilaisten tekemiä. Kuljetukset tapahtuvat näin nopeasti siististi ja ammattitaitoisesti. Meillä kuljetus kuuluu öljyn litrahintaan, eikä siitä veloiteta erikseen. Kun lämmitysöljy on korkealaatuista, niin lämmittäjän ei tarvitse, eikä kannata käyttää erillisiä lisäaineita palamisen parantamiseksi. Lisäaineilla saatavat hyödyt eivät näin tuo kustannussäästöjä.

Toimitamme lämmitysöljyä kesä- ja talvilaatuisena tarpeidesi mukaan. Toimittamamme lämmitysöljy täyttää eurooppalaisen dieselstandardin EN590. Meille on tärkeää, että saat oikeanlaista lämmitysöljyä helposti ja tilaaminen on miellyttävää. Olemme panostaneet siihen, että lämmitysöljyn tilaaminen olisi mahdollisimman helppoa ja yksinkertaista. Jos sinulla kuitenkin ilmenee kysyttävää lämmitysöljyn tilaamisesta, niin autamme mielellämme sinua puhelimitse.

lämmitysöljy kaavio


©2018 Yläneen Rakennuskeskus. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietosuoja