010 339 3371 (pvm/mpm)

Tilaa lämmitys- ja moottoripolttoöljyt kotiisi

Kevyt polttoöljy

Tilaa kevyt polttoöljy meiltä, toimitamme sen sujuvasti ja sopivaan hintaan. Kevyen polttoöljyn jakelumme toimii koko mannersuomen alueella. Toimitusaika on 1-5 arkipäivää. Voit nyt tilata kevyen polttoöljysi perinteikkäästä kyläkaupasta. Vaikka et pääsisi itse liikkeeseemme voit päästä hetkeksi kyläkaupan tunnelmaan myös verkon välityksellä. Olemme sinun kyläkauppasi netissä. 

Notta onko kotisi lämmönlähteenä kevyt polttoöljy ja säiliön pohja alkaa häämöttämään, tarvitset lämpöä kotiisi? Olet oikeassa paikassa, sillä me toimitamme sinulle vaivattomasti laadukkaan tuotteen. Helposta tilausjärjestelmästämme voit tehdä tilauksesi sinulle sopivaan aikaan. Nopea toimituspalvelumme tuo kevyen polttoöljyn tankkiisi ja kustannukset pysyvät kurissa.

Kevyt polttoöljy sopii hyvin lämmittäjälle

Öljylämmityksessä käytettävä öljy on juuri kevyttä polttoöljyä. Raskasta polttoöljyä käytetään lähinnä suurten kokoluokan voimalaitoksissa lämmön tai sähkön tuottamiseen, teollisuudessa sekä laivojen ja veturien polttoaineena. Miksi sitten polttoöljyä sanotaan kevyeksi tai raskaaksi johtuu yksinkertaisesti siitä, että kevyt polttoöljy on fyysisesti kevyempää. Raskaan polttoöljyn käyttö on vähenemään päin ympäristöarvojen takia.

Kevyttä polttoöljyä voi hyvin käyttää esimerkiksi tuulivoiman tai aurinkokennojen rinnalla. Kun energiaa tarvitaan vähemmän, niin silloin voi käyttää tuuli- tai aurinkoenergiaa. Esimerkiksi kovemmilla pakkasilla taas öljy on helppo ja turvallinen vaihtoehto. Kevyttä polttoainetta voi mainosti käyttää vaikka puulämmityksen tai ilmavesipumpun rinnalla. Kevyt polttoöljy rinnakkaisena energianlähteenä antaa mahdollisuuden aina haluttaessa siirtyä vaivattomaan ja varmaan lämmön lähteeseen. Öljylämmitys ei vastoin yleistä luuloa ole mitenkään paha ympäristön kuormittaja, vaan pärjää varsin hyvin muiden energialähteiden kanssa. Nykyaikaiset öljylämmitysjärjestelmät hyödyntävät parhaimmillaan jopa 95% energiasta! Tämä osoittaa, että kunhan laitteet ja lämmitettävän kohteen eristykset ovat kunnossa, niin kevyttä polttoöljyä voi polttaa kattilassaan tuntematta suuria tunnontuskia ympäristön suhteen. Meillä kevyt polttoöljy on rikitöntä, joka parantaa öljyn ympäristöarvoja.

Teboil kevyt polttoöljy
Tiesitkö, että vaikka Teboilin kevyen polttoöljyn raaka-aineet tulevat suomen ulkopuolelta, niin sen tuotekehitys, jalostus ym. vaiheet matkan varrella asiakkaille tehdään Suomessa. Ostamalla meiltä teboilin kevyttä polttoöljyä tuet samalla suomalaista työtä ja osaamista. Suoraan ja välillisesti teboilin öljytoiminta työllistää yli tuhat suomalaista.

Jos tuntuu, ettei rahaa juuri nyt olisi kevyen polttoöljyn tilaamiseen mutta säiliö alkaa huolestuttavasti tyhjenemään, niin meillä on ratkaisu siihen. Yhteistyökumppanimme avustuksella pystymme tarjoamaan sinulle itsellesi sopivan maksuaikataulun.

Ei kun tilaamaan öljyä palvelustamme. Jos kovasta yrityksestämme huolimatta olemme jättäneet tilauspalveluun jotain epäselvää, niin autamme todella mielellämme myös puhelimitse. Lämpimästi tervetuloa asiakkaaksemme!

kevyt polttoöljy suoraan tankkiin vanha kuljetuskalusto kevyelle polttoöljylle


©2018 Yläneen Rakennuskeskus. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietosuoja