010 339 3371 (pvm/mpm)

Tilaa lämmitys- ja moottoripolttoöljyt kotiisi

Dieselöljy

Dieselöljy suoraan omaan säiliöösi toimitettuna! Tilauksesi voit tehdä vanhaa kyläkauppatunnelmaa aistien kyläkaupan internet tilauspalvelussamme. Meiltä dieselöljy kaikkialle mannersuomen alueella, niin yksityisille kuin yrityksille ja yhteisöillekin ja toimitusaika on 1-5 arkipäivää. Nyt vain klikkaus ja pääset kyläkaupan tiskille dieselöljytilausta hieromaan. Joten paljonko laitettaisiin?

Aluksi pari sanaa tuotteestamme: Dieselöljyä kutsutaan usein myös pelkästään dieseliksi tai joskus myös naftaksi. Jos kulutat dieselöljyä enemmän, niin on kannattavaa tilata sitä suoraan omaan säiliöösi. Suorassa toimituksessa saat dieselisi edullisemmin kuin asemien mittareista ja se on helposti tankattavissa omasta säiliöstäsi. Meiltä dieselöljy suoraan tankkiisi. Huomioithan, että dieselin hinta muodostuu toimituspäivän mukaan. Hinta siis voi olla korkeampi tai matalampi kuin mitä hintalaskuri tilattaessa näyttää. Tämä johtuu siitä, että öljyn maailmanmarkkinahinta vaikuttaa dieselöljyyn voimakkaammin kuin muihin toimittamiimme tuotteisiin. Jos markkinahinta ehtii muuttumaan tilauksen ja toimituksen välillä, niin hinta ei ole sama kuin tilattaessa. Useimmin hinta on kuitenkin sama kuin tilattaessa mutta mahdollisuus siis eri hintaan on.

Dieselöljy - Vanha Teboilin säiliöauto

Toimittamamme dieselöljy sisältää monipuolisen tehoaineistuksen

Dieselöljy sisältää toimittamiemme lämmitys- ja moottoripolttoöljyn tapaan monipuolisen tehoaineistuksen. Tehoaineistuksen ansiosta dieselöljyllä on hyvät voitelevuus ja kylmänkesto-ominaisuudet. Tärkeänä etuna on myös moottorin puhtaana pysyminen, joka taas auttaa säästämään dieselin kulutuksessa. Puhtaampi palaminen vähentää myös ympäristöpäästöjä. Tehoaineistuksella saadaan aikaan myös dieselmoottorin tärkeiden osien pienempi kuluminen joka pidentää moottorin elinikää. Myös moottorin parempi käynnistyvyys ja pienempi vaahtoaminen ovat tehoaineistuksen ansiota. Myymässämme dieselöljyssä on korkea setaaniluku. Kun dieselöljyssä on korkea setaaniluku, niin se syttyy ruiskutettaessa nopeasti ja moottori toimii hyvin. korkean setaaniluvun vaikutuksen huomaa mm. kylmäkäynnistyksessä. Normaalilla dieselillä käynnistettäessä pakoputkesta tuleva savu on yleensä varsin sakeaa. Korkean setaaniluvun dieselillä tämä savutus on huomattavasti pienempää Toimitamme dieselöljyä saa kesä- ja talvilaatuisena. Kesälaatuisen dieselimmekin arvot ovat huipputasoa, joten hieman edullisemmalla kesälaadulla pystyy ajamaan pidemmän aikaa vuodesta ja näin säästämään osaltaan kustannuksissa.

 

Tilaa dieselöljy helposti ja nopeasti netistä

Hanki dieselöljy vaivattomasti nettitilauksena. Ohjelma neuvoo sinua tilauksen joka vaiheessa ja näet litrahinnan ja tilauksen kokonaishinnan koko ajan. Muistathan silti aiemmin kerrotun faktan hinnan määräytymisestä toimituspäivän mukaan. Pienin toimittava litramäärä dieselin kohdalla on 1500l. Kuljetus sisältyy antamaamme litrahintaan, eikä siitä aiheudu lisää kuluja. Kuljetuksemme tapahtuvat ammattilaisten toimesta, jolloin toimitukset ovat turvallisia ja varmoja.

Myös dieselöljy on mahdollista tilata maksuajan kanssa, kuten muutkin nettikauppamme tuotteet. Rohkeasti vaan tilaamaan jos tarvetta on.


©2018 Yläneen Rakennuskeskus. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietosuoja