010 339 3371 (pvm/mpm)

Tilaa lämmitys- ja moottoripolttoöljyt kotiisi

Öljylämmitys

Öljylämmitys kaipaa laadukasta lämmitysöljyä, jonka hankinta pitää hoitua vaivattomasti ja edullisesti. Asiakkaanamme saat lämmitysöljysi nopeasti kaikkialle mannersuomen alueella ja toimitusaikamme on 1-5 arkipäivää. Asiakkaitamme ovat niin yksityiset kuin yritykset ja yhteisötkin. Tilatessasi öljylämmityksen öljyt meiltä pääset samalla asioimaan perinteisessä kyläkaupassa. Olemme perinteinen kyläkauppa ja vaalimme sen henkeä. Nyt pääset kyläkauppaamme myös verkossa. Toimitamme laadukasta lämmitysöljyä, joka palaa öljypolttimessa tasaisesti ja tuottaa näin tasaista ja miellyttävää lämpöä. Toimittamamme lämmitysöljy on rikitöntä ja lisäaineistettua Se palaa puhtaasti ja tasaisesti, jolloin öljylämmitys ei rasita lämmitysjärjestelmää tarpeettomasti.

Öljylämmitys on edullinen ja vaivaton

Öljylämmityksen etuja ovat verrattain alhainen hankintahinta ja huolettomuus käytössä. Se on myös käyttäjän kannalta varsin vaivaton valinta, sillä käytännössä riittää kun tilaa tarvittaessa lisää öljyä ja huollattaa lämmitysjärjestelmän määräajoin. Öljylämmitysjärjestelmä huollossa ei kuitenkaan kannata pihtailla, sillä kaikkein edullisimmin pääsee kun tilaat huoltomiehen säännöllisesti poltintasi katsomaan. Myös öljysäiliön täytönestojen ym järjestelmän toimivuudesta kannattaa pitää huolta. Kovin usein järjestelmää ei tarvitse tutkailla mutta säännöllisesti sen tekemällä välttyy vikatilanteilta. Öljylämmitysjärjestelmän käyttöikä on pitkä, keskimäärin 25-30 vuotta, joten investoinnit siihen pysyvät vuotta kohden alhaalla.

Öljylämmityksellä on huono maine ympäristön kannalta. Nykyisissä öljylämmitysjärjestelmissä on kuitenkin todella hyvä hyötysuhde ja yhdessä laadukkaan lämmitysöljyn kanssa päästään jopa yli 95 %:n hyötysuhteeseen. Öljylämmitysjärjestelmiä myös kehitetään koko ajan, joten yhä parempaan suuntaan ollaan menossa. Vaikkei piipusta ihan kukkasia lennäkään, niin suurta murhetta ja omantunnon tuskia ei öljylämmittäjän tarvitse ympäristön suhteen kantaa. Hyvän vertauksen öljylämmityksen tehokkuudesta saa kun sitä verrataan muihin energialähteisiin. Tuhan litraa öljyä vastaa esimerkiksi n. yhtätoista kuutiota puuhaketta, 2150kg puupellettiä, vajaata kuutta pinomottia puuklapeja tai 10 000 kwh sähköä.

Nykyaikainen öljylämmitys on kustannustehokas

Öljylämmitystä käytetään nykyään paljon myös muiden lämmitysmuotojen rinnalla. Öljylämmitys on helppo tapa saada vaihtoehtoinen lämmitys toimimaan paukkupakkasilla, tai varma kun vaikka lähtee matkalle. Öljylämmityksen rinnalla käytettäviä lämmitysmuotoja ovat esimerkiksi ilmalämpöpumppu, ilmavesipumppu tai puulämmitys, nykyisin myös aurinko- ja tuulienergia ovat lisääntymässä.

Öljylämmitys ei aina ole niin kallista kuin kuvitellaan, esimerkiksi tätä kirjoitettaessa huhtikuussa 2016 öljyn hinta on varsin edullinen, eikä suuria nousupaineita ole näköpiirissä. Raakaöljyä etsitään niin monesta paikasta, että kilpailu pitää toistaiseksi hinnat alhaalla

Öljylämmityksessä voi säästää monilla tavoin, esimerkiksi pitämällä talossa hieman pienempää lämpötilaa tai kuluttamalla kuumaa vettä maltillisesti. Paljon erilaisia säästövinkkejä löydät esimerkiksi öljyalan palvelukeskuksen sivuilta.

 öljylämmitys täyttö havainnekuva


©2018 Yläneen Rakennuskeskus. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietosuoja